Samenwerking Rijscholen

Waarom samenwerking met rijscholen?

Wij delen graag ons succes met andere rijscholen. Op het gebied van spanning en stress hebben wij online trainingen ontwikkeld, die eigenlijk beschikbaar moet zijn voor elke rijschool-leerling. Het is dan een win-win situaties voor de leerlingen en rijschoolhouders.

Online Trainingen

Wij bieden een korte online cursus (Ontspannen Autorijden) dat gericht is op ontspannen autorijden. Dat is de perfecte voorbereiding op het rijexamen als de leerling zich zenuwachtig voelt voor het rijexamen.

Wij bieden een complete online training (Stressvrij Rijexamen Doen) dat gericht is op alle aspecten van het leren autorijden zodat leerlingen zich optimaal kunnen voorbereiden op het rijexamen en vol zelfvertrouwen naar het rijexamen kunnen gaan.

  • Aanvulling op reguliere rijlessen
  • Extra coaching op 4 punten, dat niet allemaal ín de lesauto kan.
  • Rijinstructeur kan gewoon zijn eigen lesmethode blijven gebruiken
  • Leerling zal pro-actiever vragen stellen en efficiënter met de lestijd omgaan
  • Lees verder om de extra voordelen te ontdekken!

Verder bieden wij een geweldige online training (Taakproces voor Succes) wat een zeer waardevolle aanvulling is op de reguliere rijlessen.

Stressvrij Rijexamen Doen. Online trainingen voor een geslaagde rit. Voorkom dat stress jouw leerproces en jouw prestaties belemmert.

Dat is wat wij alle leerlingen, die bezig zijn met hun rijopleiding, gunnen!!!!

Wij merken dat leerlingen moeite hebben om verbeterpunten te herkennen bij zichzelf en dat ze zich nog niet bewust zijn van hun belemmerende mindset.

Daardoor kan een rijopleiding langer duren dan nodig is en ook meer stress opleveren dan nodig.

Wij helpen leerlingen om zich optimaal voor te bereiden op hun rijexamen, zodat eventuele stress of spanning hen niet zal belemmeren.

Wij helpen leerlingen om de juiste acties te ondernemen om hun verbeterpunten te herkennen en er effectief wat aan te doen.

Bovendien kunnen ze op deze manier met zo min mogelijk rijlessen, wel zo veilig en zelfstandig mogelijk leren autorijden.

Vanuit onze online academie, Groeiveld Academie, bieden wij geweldige, eigentijdse online trainingen aan die toegespitst zijn op deze doelgroep van voornamelijk jongeren.

Hoogwaardige, maar eenvoudige en duidelijke lessen in de online training zijn met een app op je telefoon te volgen, dus zeer gemakkelijk in gebruik.

Momenteel bieden wij twee online trainingen aan: Stressvrij Rijexamen Doen en Taakproces voor Succes.

Neem nu een kijkje in onze leeromgeving en zie GRATIS van beide online trainingen een preview met waardevol bonusmateriaal waar je meteen mee aan de slag kan tijdens je rijlessen.

Gratis aanmelden (zodat je een goed beeld kan krijgen van de online trainingen.)

Voor rijschoolhouders / rijinstructeurs,

Ontdek onze nieuwe online training “Stressvrij Rijexamen Doen” en biedt je leerlingen een unieke service aan.

Met deze training kunnen ze examenstress voorkomen of overwinnen, hun zelfvertrouwen vergroten én rijlessen van hogere kwaliteit ervaren.

Ons online programma stimuleert en motiveert leerlingen om zelf hun rijlessen optimaal voor te bereiden en de juiste vragen aan hun rijinstructeur te stellen.

Ze leren veilig en zelfstandig auto te rijden, waardoor ze gemakkelijk het examenniveau kunnen behalen en een grote kans hebben om meteen de eerste keer te slagen.

Als rijschoolhouder kun je eenvoudig toegangscodes inkopen en deze met ruime marges doorverkopen aan je leerlingen.

Dit betekent extra inkomsten voor jou en een hogere slagingskans voor je leerlingen.

De online training sluit perfect aan bij de behoeften van moderne leerlingen, die zich bewust zijn van hun mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Ze kunnen de training gemakkelijk volgen via onze handige app, waarmee ze hun rijlessen vlotter kunnen laten verlopen en geld kunnen besparen.

Verrijk je rijschool met deze unieke aanvulling op de reguliere rijlessen.

Meld je aan bij de Groeiveld Academie om meer details te weten te komen over de samenwerking.

Krijg dan GRATIS toegang tot de speciale module voor rijscholen.

(Stuur na aanmelding aan ons een bericht met Naam van de rijschool, kvk nummer en rijschoolnummer)

Met vriendelijke groet,

Team Groeiveld Academie

Jacqueline en André Veld